

MAC‘s Kurczak i Jagnięcina
71,1% kurczak (w tym mięso, serca, żołądki, wątroba, szyje, wywar z mięsa kurczaka), 27,9%
jagnięcina (w tym mięso, serca, wątroba, płuca, wywar z mięsa jagnięcego), 1% składniki mineralne.
Analiza: białko surowe 10,5%; tłuszcz surowy 5,4%; popiół 3%; włókno surowe 0,4%, wilgotność 79%.
MAC‘s Kurczak i Jagnięcina
71,1% kurczak (w tym mięso, serca, żołądki, wątroba, szyje, wywar z mięsa kurczaka), 27,9%
jagnięcina (w tym mięso, serca, wątroba, płuca, wywar z mięsa jagnięcego), 1% składniki mineralne.
Analiza: białko surowe 10,5%; tłuszcz surowy 5,4%; popiół 3%; włókno surowe 0,4%, wilgotność 79%.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.